HTML

Perl, jQuery és minden ami webfejlesztés MAGYARUL

Sziasztok! Ezen a blogon a perl nyelvről, a perlben íródott Catalyst MVC keretrendszerről és jQuery-ről lesz szó, tehát mindenről ami ma egy webfejlesztőt érdekelhet ( tutoriálok, újdonságok a nagyvilágból ).

Friss topikok

Linkblog

2011.01.04. 09:53 oroce

Huuh, elindultunk...:)

Címkék: első bejegyzés perl jquery catalyst

Sziasztok!

Oroszi Róbert (oroce) vagyok, webfejlesztéssel foglalkozok ( mind backendek, mind frontendek készítésével ). A blogon ( mint ahogy a leírásban is olvashatjátok ), az oldal az alábbi két fő dolog köré fog épülni:

 

Miért van szükség erre?

Egyrészt mert már jómagam is átverekedtem egy-két szopóág problémán és szeretném ezeket leírni, hogy más, akár később én se essek még egyszer ugyanabba a csapdába.
Másrészt sajnos nem nagyon létezik a Catalystnak Magyarországon közössége, és szeretném ha minél több ember megismerné ezt a nagyszerű keresztrendszert.

Továbbá óriási jQuery fan vagyok és szeretném megmutatni, hogyan használjuk megfelelően, illetve hogyan tanuljuk a jQuery-ből.

Remélem kedvetek lelitek a blogban.:)
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pquery.blog.hu/api/trackback/id/tr692559282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása